woensdag 11 november 2009

Sylvie Meis / van der VaartFilmpje: http://rapidshare.com/files/133550697/Sylvie_Meis_van_der_Vaart-9-4-2004-bikini_costa-divx.avi


Sylvie Françoise van der Vaart-Meis, vaak aangeduid als Sylvie Meis (Breda, 13 april 1978) is een Nederlands actrice, presentatrice en model.


Meis werd geboren in Noord-Brabant maar groeide op in het Noord-Belgische Hoogstraten. Nadat ze haar Atheneum had afgerond, rondde zij de HBO-opleiding Personeel & Arbeid af. Op haar 18e wilde ze fotomodel worden, maar vond school zo belangrijk dat ze hier vaak de prioriteit aan gaf. Meis ging aan het werk als PR- en communicatiemedewerkster en volgde daarnaast enkele logopedielessen.

Enkele jaren later groeide haar interesse voor het televisievak. In 1999 brak ze als presentatrice door bij Fox Kids. Hier presenteerde ze onder andere verschillende live-weekenden, de Smiths 24 Games (samen met Leon Krijgsman) en het razendpopulaire Pokémon Flippo Update (samen met Maiko van Bakel en André van der Toorn, ook bekend als Dr. Flippo).

Meis' definitieve doorbraak kwam pas later. Ze deed auditie voor de rol van de sexy bardame Ice in de populaire serie Costa!. Meis kreeg de rol en speelde twee seizoenen in de populaire strandserie. Daarnaast speelde ze mee in Pista!, een spin-off van de serie Costa!. Begin 2002 was ze daarnaast te zien in een clip van Clouseau en had ze een rol in Goede tijden, slechte tijden.

In het voorjaar van 2003 ging Meis werken bij muziekzender MTV en presenteerde daar het programma de Dag Top 5. Ze stapte hierna al weer gauw over naar zusterbedrijf TMF om daar het interactieve programma Babe Trap met Sylvie Meis te presenteren. In 2004 kreeg Meis een nieuw programma: Modelfacts.

Op vrijdag 10 juni 2005 trad Meis in het huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart. Samen hebben ze een zoontje, Damián Rafael (geboren op 28 mei 2006).

Meis werd in 2002 uitgeroepen tot TV-babe van het jaar en in 2003 riep mannenblad FHM haar uit tot meest sexy vrouw. In 2006 plaatste het Duitse blad Die Welt haar op de derde plaats in een Top 5 van de mooiste spelersvrouwen van het WK voetbal.

Tien maanden na de geboorte van Damián wilde Meis weer meer gaan werken. Ze heeft sinds maart 2007 een contract bij Ted Linows en Linda Naujoks Firma Mega Models.

In 2007, in het zomer en herfstnummer van de Otto stond Meis als model op de cover van deze kledingcatalogus, hiermee volgde Sylvie o.a. de supermodellen Gisele Bündchen, Heidi Klum, Claudia Schiffer en Cindy Crawford op.

Carrière

* Fox Kids - presentatrice (1999-2002)
* Costa! - actrice (2002-2004)
* MTV - presentatrice (2003)
* Pista! - actrice (2003)
* TMF - presentatrice (2003-2004)
* Otto - Model (2007-2008)
Trivia

* Meis heeft een eigen sieradenlijn onder de naam Pure.

De Duitse Playboy wil dolgraag Sylvie van der Vaart naakt uit de kleren hebben.

Sylvie van der Vaart is echter niet van plan om zichzelf zo bloot te geven. "Playboy kan ik mijn vader niet aandoen. Ik vind het nog steeds heel belangrijk dat mijn ouders trots kunnen zijn op wat ik doe", vertelt ze in Grazia. "Het past ook niet bij me, ik ga het never ever doen."

Niet alleen het Duitse mannenblad is erg te spreken over de borsten van het stijlicoon, ook de Britse media kan niet genoeg van haar krijgen. Zo werd zij onlangs nog uitgeroepen tot één van de meest sexy voetbalvrouwen, een term waar Sylvie zelf niet zo van gecharmeerd is.

"Ik ben natuurlijk ook een voetbalvrouw in de zin dat ik de vrouw ben van een voetballer. Maar ik ben mijn eigen persoon, ik heb mijn eigen carrière."

De zelfstandige voetbalvrouw is geen dikke vriendinnen met de andere spelersvrouwen op de lijst. "Er komen naaktmodellen in voor en halve pornosterren. Ik wil daar niet naakt tussen staan."

Als Sylvie van der Vaart het aanbod krijgt om voor héél veel geld uit de kleren te gaan voor Playboy, zal ze dus geen 'ja' zeggen.

Onlangs kreeg de presentatrice het aanbod van de Duitse Playboy om voor een megabedrag bloot te gaan voor het blad, maar daar zit ze totaal niet op te wachten. "Ik ga het never ever doen. Het past niet bij me. Ik vind het nog steeds heel belangrijk dat mijn ouders trots kunnen zijn op wat ik doe. Naakt in Playboy kan ik mijn vader niet aandoen", vertelt de schoonheid in de Grazia.

Sylvie van der Vaart probeert haar relatie met Rafael bewust spannend te houden. Zo gaat het beroemde koppel nog regelmatig samen op dates, onthult de 32-jarige voetbalvrouw deze week in Grazia.

"We zorgen er altijd voor dat we ons helemaal mooi maken voor elkaar. Dan gaan we een drankje doen in een leuke bar en daarna uit eten met wijn en champagne", aldus Van der Vaart in het tijdschrift.

Het koppel mag dan al sinds 2003 samen zijn, van sleur is absoluut geen sprake. "Ik ben gewoon zo gek-gek-gek op mijn man. Ik vind hem eigenlijk steeds lekkerder worden. Dat meen ik serieus."

Van der Vaart heeft haar man in al die jaren dat ze samen zijn ook in positieve zin zien veranderen. "Raf heeft natuurlijk een grote sprong gemaakt. Als persoon, hoe hij eruitziet, zijn uitstraling. Ik kan nu echt naar Raf kijken en denken: 'Jézus, wat ben ik blij dat jij mijn man bent. Wat heb ik een geluk gehad!'"

Uitdagend

De voetbalvrouw denkt verder dat haar relatie uitdagend blijft doordat er ook periodes zijn dat ze elkaar wat minder zien.

"Doordat wij zoveel onderweg zijn en allebei onze eigen carrière hebben, blijven we natuurlijk wel spannend voor elkaar. Als we elkaar dan zien, is het heel bijzonder, sexy. Dat is misschien wel het geheim van een succesvolle relatie."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten